Blog Categories

Blog Categories

Haal alles uit uw folders

Geplaatst door: Molina Scheepers In: Nieuws overzicht | FD Printing Center Op: Reactie: 0 Hit: 173

U heeft een stapel folders besteld, klaar om de markt te veroveren en uw bedrijf op de kaart te zetten. Wat nu?

Hoe bereikt u uw doelgroep het beste? In dit blog leest u hoe u uw folders het beste presenteert.

De straat op met folders

U kunt uw folders op verschillende manieren aan de man brengen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw folders op straat uit te delen. Een groot voordeel hiervan is dat u uw potentiële klanten van extra informatie kan voorzien. Degenen die uw folders uitdelen kunnen een praatje aanknopen met voorbijgangers. Wanneer ze vragen hebben over het bedrijf of product, kunnen uw medewerkers ze daarmee helpen. Op deze manier werkt u ook meteen aan klantenbinding.

Laat uw merk achter

Afhankelijk van uw product of bedrijf is het ook zeker de moeite waard om uw folders bij andere bedrijven of in openbare ruimten te verspreiden. Op deze manier bepaalt u nog preciezer de doelgroep die u benadert. Leg uw folders neer bij bedrijven met een soortgelijke doelgroep. Wilt u reclame maken voor uw producten of diensten? Vraag lokale ondernemers of u in hun baliedisplays uw folders mag neerzetten. Misschien kunt u dan in ruil daarvoor ruimte maken voor hun folders in uw praktijk.

Evenementen

Misschien staat u binnekort met uw bedrijf op een beurs. Leg ook hier vooral uw folder neer! Iedereen die u hier tegenkomt heeft sowieso al als doelstelling te netwerken en in aanraking te komen met bedrijven dus is dat mooi meegenomen. Zet wat folderhouders op uw beurstafel en presenteer uw folder op een representatieve manier aan uw nieuwe relaties. 

Bij uw bestellingen

Runt u een webshop? Vergeet dan niet om bij elke bestellingen een foldertje te doen. Uw klant heeft dan al wat van u gekocht maar op deze manier laat u hem kennis maken met de rest van uw aanbod. Het is ook nog eens een voordelige manier om uw folder aan de man te brengen. U hoeft geen extra kosten te maken voor bijvoorbeeld personeel dat flyers uitdeelt of verzending. Op deze manier weet u zeker dat uw klant uw folder onder ogen krijgt. 

Tags Tips

Reacties

Plaats uw reactie