Blog Categories

Blog Categories

Tips om doelgericht te flyeren

Geplaatst door: Molina Scheepers In: Nieuws overzicht | FD Printing Center Op: Reactie: 0 Hit: 111

In een fractie van een seconde beslist iemand of hij een flyer wel of niet aanneemt. 

Dit hangt af van het ontwerp en formaat van uw flyer maar ook de manier waarop u ze aanbied. Heeft u flyers al besteld en zijn ze onderweg? Dan hoeft u ze alleen nog maar onder de bedrijven / mensen te brengen. Dat kunt u op verschillende manieren voor elkaar krijgen. Wat werkt het beste voor uw doelgroep? Wat is de beste manier? In dit blogartikel geven wij u een paar tips om uw flyers onder de aandacht te brengen, zodat u zoveel mogelijk met uw flyers bereikt. 

Flyeren op straat

Het voordeel van uw flyers grootschalig verspreiden is dat u snel veel mensen bereikt. Bij grootschalig verspreiding kunt u denken aan flyeren op straat, winkelcentra, per mail of huis aan huis. Het nadeel van grootschalig verspreiden is dat het persoonlijk contact ontbreekt. 

Maak het persoonlijk

Het kost wat meer tijd maar persoonlijk contact is ontzettend waardevol voor uw bedrijf. zoek uit waar uw doelgroep zich bevind en ga een gesprek met ze aan voordat u de flyers uitdeelt. Zorg voor een goede eerste indruk. Houd geen commercieel praatje maar maak het persoonlijk door uw doelgroep vragen te stellen en interesse te tonen. Laat personen die binnen uw doelgroep vallen de flyers verder verspreiden. Persoonlijk contact zorgt ervoor dat u beter onthouden wordt en dat mensen enthousiaster zijn over uw product en of dienst. 

Pak ze in!

Stuur een flyer mee met een bestelling om een tweede aankoop te stimuleren. Zet er een kortingscode op of zorg ervoor dat klanten uw flyer willen bewaren door er tips of recepten op te zetten die bij uw bedrijf passen. Uit onderzoek is gebleken dat een flyer met een kortingsactie veel meer succes boekt. U kunt het ook interactief maken door er een spel in te verwerken. Dit zorgt ervoor dat klanten u beter onthouden. 

Voelt u zich geinspireerd? Bestel vandaag nog uw flyers eenvoudig en voordelig online >> Flyers bestellen

Tags Tips

Reacties

Plaats uw reactie